Gala CineMedia

Gala CineMedia este gala absolvenților Departamentului Cinematografie şi Media din cadrul Facultății de Teatru şi Televiziune, Universitatea Babeş-Bolyai. Aceasta va avea loc în 21 iunie, între orele 10:00-15:00 şi 19:00-23:00.

Gala CineMedia se va desfăşura în două etape.

  1. Între orele 10:00 şi 15:00 la Cinema Victoria va avea loc proiecția filmelor absolvenților în prezența profesorilor şi a invitaților, urmată de festivitatea de absolvire. Filmele proiectate (scurt metraje de ficțiune şi documentare) aparțin absolvenților de licență de la specializarea Cinematografie, Fotografie, Media şi absolvenților de la Masterul de Teatru, Film si Multimedia.
  2. A doua parte a Galei CineMedia va avea loc seara, între orele 19:00 şi 23:00, la sediul Facultății de Teatru şi Televiziune din strada Mihail Kogălniceanu nr. 4, Cluj-Napoca. Clădirea facultății noastre devine sală de cinema! Puteți viziona filmele de scurt metraj ale absolvenților de anul acesta, imagini de culise (making-of), filme de prezentare şi fotografii realizate de studenți. Instalații video şi acțiuni vin să completeze peisajul chiar pe trotuarul din fața clădirii.

Sărbătorim cea mai scurtă noapte din an împreună cu toți participanții la evenimentele de pregătire pentru Capitala Europeană a Tineretului în 2015.

Vino să te distrezi, să te relaxezi şi să înveți ceva despre noi. Şi cu noi!

Facultatea de Teatru şi Televiziune este o instituţie academică multiculturală, cu o bogată tradiţie şi care se bucură de o largă apreciere internaţională.

Specializarea Cinematografie-Fotografie-Media pregăteşte viitori realizatori de film, operatori, directori de imagine, redactori ori producători de televiziune. Facultatea beneficiază de propriul studio, ca şi de asistenţa unor profesori cu solidă experienţă în diverse domenii.

Viaţa studentească a unei facultăţi vocaţionale este dintre cele mai ofertante şi mai vii. Ea presupune lucrul individual şi în grup, creativitate în regim maxim şi un orizont larg pentru fiecare dintre tinerii care optează pentru o asemenea pregătire. 

Programul Galei:

Vizionarile vor incepe la ora 10. Asa a fost anuntat in conferinta de presa, ordinea de intrare a filmelor va fi alfabetica, in calupuri de 4 filme, cu scurte pauze. La final va fi o scurta ceremonie.

1. Răzvan Chirilă
2. Timea Miruna Dubleşiu
3. Norbert Fodor
4. Adina Groza

5. Cristina Haneș
6. Jaskó Tamás
7. Ioana Lascăr
8. Alexandru Lupea

9. Máté Nóra
10. Iulia Matei
11. Călin Popescu
12. Szász Andrea

13. Adela Tetean
14. Sergiu Timar
15. Vincze Attila
16. Ana-Maria Vîjdea ???

Parteneri: 

Parteneri_Media

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai