Evenimente: Două proiecte de artă digitală și performativă produse de masteranzii Facultății de Teatru și Film

Evenimente: Două proiecte de artă digitală și performativă produse de masteranzii Facultății de Teatru și Film

Masteranzii din cadrul programelor Digital Interactive Arts, Arte performative și film și Documentary Filmmaking  au produs, sub coordonarea profesorilor lor, două proiecte artistice, care vor putea fi vizitate fizic și virtual în această săptămână.

Masteranzii înscriși în programele Digital Interactive Arts și Arte Performative și Film au lucrat împreună în acest semestru și au produs Performativ Live Online, primul proiect de felul său din cadrul acestor programe masterale. Autorii  vă invită să îl vizionați vineri, 5 februarie, de la ora 19:30. După performance, puteți accesa linkul de ZOOM pentru o sesiune de discuții cu cei implicați în proiect.

Link YouTube: https://youtu.be/KxG18iezZ7A

Link ZOOM: https://zoom.us/j/98659600182?pwd=a3pWY0c3YlZycWRPTUZrUDUvS3hZZz09

Linkul evenimentului de Facebook, unde se pot găsi toate detaliile, este următorul: https://www.facebook.com/events/258670555844616

Cursul Creative Transmedia Project, desfășurat în  semestrul curent, va avea ca produse finale un website interactiv și o expoziție fizică, la care au muncit studenții celor două masterate, sub îndrumarea Adelinei Bulibașa. Evenimentul fizic va avea loc sâmbătă, 6 februarie, la Casa TIFF, începând cu orele 16.00. Expoziția este deschisă vizitatorilor până la ora 21.00.

Linkul evenimentului de Facebook, unde se pot găsi toate detaliile, este următorul: https://www.facebook.com/events/420371769200627