Ziua Porților Deschise | linia română

Ziua Porților Deschise | linia română

Suntem încântați să vă invităm la evenimentul „Ziua Porților Deschise – linia română” organizat de Facultatea de Teatru și Film a Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, unde veți avea oportunitatea de a descoperi fascinanta lume a artei scenice și a cinematografiei.

Programul evenimentului este:


Vineri, 26 aprilie 2024: Sala 43

12:00-14:00- Atelier de film pentru liceeni – Întâlnire cu Asist. Drd. Teodor-Ioan-Vlad Popa 

14:00-15:00- Prezentarea Departamentului de Cinematografie și Media, linia română– Întâlnire cu Conf. Univ. Dr. Ligia Smarandache

15:00-16:00- Vizionare scurtmetraje realizate de studenții Departamentului de Cinematografie și Media

16:00- Prezentarea Departamentului de Teatru, linia română– Întâlnire cu Lect. Univ. Dr. Ivona Tătar-Vîstraș

18:00 Repetiție deschisă cu public „Deșteptarea primăverii” de F. Wedekind condusă de Adina Lazăr – Sala Radu Stanca (Facultatea de Litere)

 

Sâmbătă, 26 aprilie 2024: Sala Braborescu

12:00-14:00 Atelier „Corpul-loc al creației” cu Lect. Univ. Dr.  Lupan Raluca și  Lect. Cătălin Codreanu

Locație: Facultatea de Teatru și Film, [Str. Mihail Kogalniceanu nr 4, Cluj-Napoca]


În cadrul acestui eveniment special, veți putea:

Explora Facilitățile Noastre: Vom oferi tururi ghidate ale facultății, unde veți putea descoperi sălile de curs, studiourile de filmare și alte facilități de învățare și creație.

Participa la Workshop-uri: Veți avea șansa de a lua parte la workshop-uri practice și demonstrații interactive organizate de profesori pentru a vă familiariza cu diversele aspecte ale teatrului și cinematografiei.

Discuta cu profesorii noștri: Vă invităm să discutați cu profesorii noștri dedicați despre programele noastre academice, oportunitățile de carieră și viața de student la Facultatea de Teatru și Film din Cluj-Napoca.

Obțineți Informații Despre Admitere: Veți putea afla detalii despre procesul de admitere la Facultatea de Teatru și Film, cerințele de admitere și modalitățile de pregătire pentru examenele de admitere. 

 

Aceasta este o oportunitate unică de a explora pasiunea pentru teatru și film și de a afla cum puteți urma această cale ca viitori profesioniști în domeniu.

Vă așteptăm cu brațele deschise să descoperiți frumusețea și creativitatea lumii teatrului și filmului!

 

Pentru mai multe informații ne puteți găsi la adresa: razvan.muresan@ubbcluj.ro