WAVES. An Interactive Audiovisual Experience

WAVES. An Interactive Audiovisual Experience

WAVES este o expoziție care prezintă mai multe instalații digitale interactive, spectacole performative live, proiecte de realitate augmentată și realitate virtuală. Tema acestei manifestări artistice este reprezentarea undelor, a valurilor, în tot ceea ce presupun acestea. Lumina și sunetul ca unde de vibrație, natura și matematica, mișcarea corpului și codul computerizat. Vă invităm să vă jucați și să experimentați câteva fragmente din lumile noastre, așa cum le vedem și încercăm să le exprimăm.

Această expoziție este creată de Klaus Obermaier, Cristina Pop-Tiron, Agata Olteanu, Gergely Mátyás, Marta Winkler, Virgil Puiac, Péter Leidl, Florin Marc și studenta Erasmus Meritxell Pascual, profesori și masteranzi la programul de masterat Arte Digitale Interactive de la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș – Bolyai, Cluj-Napoca.

Expoziția va fi deschisă la Galeria Artistică Centrul de Interes, pentru prima dată timp de două zile, 24 și 25 martie 2023, între orele 19:00-22:00.
Vernisajul din 24 martie, ora 19:00 vă va întâmpina cu un spectacol live al lui Klaus Obermaier, care va avea loc doar vineri, în timp ce pe celelalte le puteți vizita în ambele zile.

Puteți găsi mai multe detalii și noutăți în link-ul evenimentului  https://fb.me/e/2BAfLAPPT