spectacolul „eleos” susținut de Academia Athanor din Germania în cadrul festivalului Galactoria 2023

spectacolul „eleos” susținut de Academia Athanor din Germania în cadrul festivalului Galactoria 2023

Facultatea de Teatru și Film vă invită în data de 2 iunie, în cadrul festivalului Galactoria 2023, secțiunea „ConnActing „, la spectacolul „Eleos“, von Caren Jeß Eine Empörung in 36 Miniaturen, regia Florian von Hoermann, susținut de Academia Athanor, Passau, Germania.

Eleos” este un scor al furiei. Începând foarte ușor, aproape efemer, plin de prevestiri, furia cea lipsită de experiență crește până la cea demonică. Cu o precizie poetică și un ritm filigranat, Caren Jess compune o cacofonie frumos de apăsătoare a întunericului din 36 de miniaturi. Revolta lor vorbește de spre frustrare și respingere, dejecție, frică, violență și ură. Vorbesc despre furia neașteptată și cea premeditată, despre umilință, insultă și din nou, și din nou despre durerea care stă la baza furiei. Caren Jess transformă acest sentiment abisal într-o simfonie frumos de perturbatoare a limbii, sunetului și formei. Inevitabil amuzant și tragic în același timp.

Spectacolul va avea loc în Studioul Harag, Facultatea de Teatru și Film, ora 19:00
Accesul este gratuit în locurilor disponibile.

 

Un proiect finanțat de Ministerul Culturii și de Facultatea de Teatru și Film, organizat împreună cu wave hub și Asociația Ataraxia