Servicii de consiliere psihologică gratuite

Servicii de consiliere psihologică gratuite

Facultatea de Teatru și Film a stabilit o colaborare cu Asociația Minte Forte, în baza căreia membrii comunității academice (profesori, studenți, masteranzi, doctoranzi sau personal auxiliar) beneficiază de servicii gratuite de consiliere psihologică, până la un cuantum de 6 sesiuni/persoană.

Serviciile vizează gestionarea dificultăților generate sau întreținute de mediul de lucru din facultate, precum și a celor care se răsfrâng asupra funcționării optime în context academic (de exemplu dificultăți incompatibile cu munca de cercetare și activitatea didactică, dificultăți legate de performanța academică, interacțiuni dificile cu alți membri ai comunității, bullying, diferite forme de abuz etc.).

Serviciile de consiliere psihologică sunt asigurate în limbile română și maghiară.

Accesarea serviciilor se face contactând Asociația Minte Forte pentru stabilirea unei sesiuni inițiale de evaluare. Împreună cu un psihoterapeut al asociației se va stabili un plan terapeutic. După cele 6 sesiuni, procesul terapeutic poate continua independent de cadrul colaborării cu facultatea.

Pentru a accesa sesiunile gratuite, menționați la contactul cu Asociația faptul că sunteți membri ai Facultății de Teatru și Film.

Asociația Minte Forte poate fi contactată la:
consiliere@minteforte.ro
0757070869