Îi urăm bun venit lui Jarek Sacharski, antrenor vocal stabilit în Londra și Amsterdam

Îi urăm bun venit lui Jarek Sacharski, antrenor vocal stabilit în Londra și Amsterdam

 

Jarek Sacharski vizitează școala noastră pentru a susține ateliere de tehnici vocale în cadrul unui program intensiv de practică coordonat de colega noastră, Anca Similar. Studenții actori ai anilor II și III de studiu participă la acest antrenament vocal intensiv, explorând noi moduri de a lucra cu vocile lor și a modului în care prezența lor fizică contribuie la articularea vorbirii.

 

Jarek a absolvit Academia Națională de Artă Dramatică Aleksander Zelwerowicz din Varșovia ca actor și a petrecut doi ani cu Patsy Rodenburg la cursul masteral Training Actors (voce) al Guildhall School of Music & Drama. El antrenează vorbitori pentru TEDx Amsterdam și TEDx Varșovia și conduce ateliere și sesiuni individuale de vorbire în public, voce și comunicare. A lucrat cu companii precum Facebook, Toyota, Heineken, PWC, Triumph, Fulbright Foundation, JDE, Rijskmuseum, etc.

 

Principalele sale domenii de expertiză sunt: ​​forța vorbitorului oferită de formarea vocală, retorica prezentării, prezența, comunicarea între culturi și sprijinul vorbitorilor de engleză non-nativi în găsirea clarității, fluxului și impactului limbii.

 

Jarek Sacharski lucrează în prezent la Guildhall School of Music & Drama și este lector la Universitatea SWPS de Științe Sociale și Umaniste din Varșovia. De asemenea, este voluntar ca profesor de teatru la Anno’s Africa, o organizație caritabilă din Marea Britanie care organizează programe de artă și teatru în Kenya și Malawi.