POST-TRUTH AND RETRO FUTURE / Perspectives in AI Imagery de de Mihai Grecu

POST-TRUTH AND RETRO FUTURE / Perspectives in AI Imagery de de Mihai Grecu

Departamentul Pictură de la Universitatea de Arte și Design vă invită să luați parte la conferința POST-TRUTH AND RETRO FUTURE / Perspectives in AI Imagery, susținută de Mihai Grecu, un artist cu o prezență percutantă pe scena de artă contemporană, ale cărui lucrări au fost prezentate și premiate în cadrul a numeroase festivaluri și expoziții internaționale de prestigiu.
Subiecte recurente precum criza mediului, alegoriile politice, noile tehnologii și scenariile de manipulare socială, articulează întreaga sa explorare artistică realizată prin procedee media diverse. Aceste călătorii vizuale combină datele realului cu experimentele ficționale, deseori într-o factură poetică investigativă, și se constituie în demersuri artistice de maximă actualitate conceptuală și tehnică, fiind viziuni explorative ale viitorului, născute din adevărul trecutului.
Conferința, moderată de prof. univ. dr. habil Dana Fabini și conf. univ. dr. Ioana Olăhuț, va avea loc în data de 20 mai la ora 10:00, în Amfiteatrul UAD de pe strada Observator Nr. 5.
Intrarea este liberă.