Înscrie-te în programul Freelancers CloseUp | 25-26 mai

Înscrie-te în programul Freelancers CloseUp | 25-26 mai

Descoperă cum să transformi incertitudinile industriei de film în oportunități, navigând provocările freelancingului în cinematografie. Un masterclass dedicat regizorilor și directorilor de imagine aspiranți, pregătit cu instrumente esențiale pentru dezvoltarea drumului profesional și pentru adaptarea acestora la peisajul dinamic al industriei cinematografice.
Evenimentul, parte a proiectului Antreprenoriat Urban si Industrii Creative, este adresat studenților și masteranzilor din cadrul departamentelor Cinematografie și Media, acesta incluzând un program integrat de masterclass-uri, workshop-uri de film independent, o sesiune de feedback-talks pe marginea filmelor de licență, precum și o serie de prezentări susținute de profesioniști și furnizori de echipamente recunoscuți din industrie CamStore, 4K Broadcast Solutions, System-Plus.

Mai multe detalii: Facebook & email https://www.facebook.com/events/421956753888501 

Pentru înscriere, completați următoarele formulare: Entry-form Inscrieri eveniment  &  Antreprenoriat Urban si Industrii Creative entry-formul*

PROGRAMUL EVENIMENTELOR 

Sâmbătă 25 MAI ora 10.00
𝐅𝐫𝐞𝐞𝐥𝐚𝐧𝐜𝐞𝐫 𝐢𝐧 𝐅𝐨𝐜𝐮𝐬: 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐢𝐧𝐞𝐚𝐬̦𝐭𝐢 𝐢𝐧𝐝𝐞𝐩𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢
𝑀𝘢𝑠𝘵𝑒𝘳𝑐𝘭𝑎𝘴𝑠,  𝘪𝘯𝘥𝘶𝘴𝘵𝘳𝘺 𝘴ℎ𝘰𝑤𝑐𝘢𝑠𝘦 & 𝑠𝘦𝑠𝘪𝑢𝘯𝑖 𝑖𝘯𝑑𝘪𝑣𝘪𝑑𝘶𝑎𝘭𝑒 𝑑𝘦 𝘭𝑢𝘤𝑟𝘶 𝘤𝑢 𝑒𝘤ℎ𝘪𝑝𝘦𝑙𝘦 𝘳𝑒𝘨𝑖𝘻𝑜𝘳-𝘰𝑝𝘦𝑟𝘢𝑡𝘰𝑟
În cadrul acestui masterclass, un segment special este dedicat colaborării strânse între regizori și directori de imagine, printr-o serie de sesiuni individuale de lucru. Sesiunile sunt gandite pentru a stimula un dialog creativ intens și personalizat, permițând fiecărei perechi să dezvolte în detaliu dramaturgia vizuală a proiectului lor. Pentru confirmare, cursanții înscriși trebuie sa trimita scenariul impreuna orice materiale utile în dezvoltarea unui concept vizual (moodboard-uri cu referințe, decupaj, fotografii din prospecții sau fotografii de plantație, scheme de iluminare, etc) până pe 18 mai la adresa contact@filmhub.ro. În cazul în care proiectul de semestru este deja filmat, se poate discuta pe baza materialului brut sau pe draft de montaj.

Duminica 26 MAI ora 11.00
𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚 𝐑𝐞𝐚𝐝𝐲: 𝐓𝐡𝐞 𝐫𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧 𝐨𝐟  𝐕𝐢𝐬𝐢𝐨𝐧 | 𝐒𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐥𝐨𝐠𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐈𝐝𝐞𝐢 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞
𝘊𝘢𝘮𝘦𝘳𝘢 & 𝘊𝘪𝘯𝘦𝘮𝘢𝘵𝘪𝘤 𝘭𝘪𝘨𝘩𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘸𝘰𝘳𝘬𝘴𝘩𝘰𝘱 | 𝘪𝘯𝘥𝘶𝘴𝘵𝘳𝘺 𝘴𝘩𝘰𝘸𝘤𝘢𝘴𝘦 4𝘒 𝘉𝘳𝘰𝘢𝘥𝘤𝘢𝘴𝘵 𝘚𝘰𝘭𝘶𝘵𝘪𝘰𝘯𝘴 & 𝘊𝘢𝘮𝘚𝘵𝘰𝘳𝘦

Programul este conceput special pentru studenții de imagine (licenta si master), oferindu-le instrumente vitale și cunoștințe despre cum să navigheze și să prospere ca freelanceri în industria cinematografică. Prin intermediul acestui curs, participanții vor învăța cum să își lanseze și să își gestioneze carierele independente, explorând oportunitățile, provocările și problemele cu care se confruntă un operator la început de drum.
Participanții vor începe prin a se familiariza cu structura industriei cinematografice, învățând să identifice nișele de piață care oferă cele mai mari oportunități pentru freelanceri, o componentă cheie pentru înțelegerea pieței. Un alt element ce va fi dezbătut este dezvoltarea portofoliului, explorând diverse strategii și incluzând sfaturi practice pentru construirea și prezentarea unui showreel atractiv sau materiale promoționale, care să atragă potențiali clienți și proiecte.
Pe durata celor două zile evenimentul include prezentări sustinute de către experți din industrie, discuții în grup, sesiuni interactive individuale pe baza proiectelor sau a portofoliilor studenților și ateliere practice. Partenerii de la CamStore si 4K Broadcast Solutions, spirite creativie cu experiență ce cunosc toate secretele tehnologiei vor oferi consultanță specializată cu un accent deosebit pe calitate, inovație și ceea ce înseamnă să fii conectat cu piața, punând la dispoziție echipament de ultimă generație.

𝘌𝘷𝘦𝘯𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘶𝘭 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘪𝘯 𝘦𝘵𝘢𝘱𝘢 𝘥𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘨𝘢𝘵𝘪𝘳𝘦 𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪 „𝘈𝘯𝘵𝘳𝘦𝘱𝘳𝘦𝘯𝘰𝘳𝘪𝘢𝘵 𝘜𝘳𝘣𝘢𝘯 𝘴𝘪 𝘐𝘯𝘥𝘶𝘴𝘵𝘳𝘪𝘪 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘵𝘪𝘷𝘦”, 𝘶𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮 𝘤𝘦 𝘴𝘱𝘳𝘪𝘫𝘪𝘯𝘢 𝘱𝘢𝘳𝘤𝘶𝘳𝘴𝘶𝘭 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭 𝘢𝘭 𝘢𝘣𝘴𝘰𝘭𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘪𝘯𝘴𝘵𝘪𝘵𝘶𝘵𝘪𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘪𝘯𝘷𝘢𝘵𝘢𝘮𝘢𝘯𝘵 𝘷𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭, 𝘪𝘯 𝘥𝘰𝘮𝘦𝘯𝘪𝘪 𝘨𝘳𝘦𝘶 𝘰𝘤𝘶𝘱𝘢𝘣𝘪𝘭𝘦, 𝘱𝘳𝘦𝘤𝘶𝘮 𝘴𝘪 𝘱𝘳𝘪𝘯 𝘮𝘢̆𝘴𝘶𝘳𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘷𝘢𝘳𝘦 𝘴̦𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘮𝘰𝘷𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘥𝘦𝘴𝘧𝘢𝘴̦𝘶𝘳𝘢̆𝘳𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘷𝘪𝘵𝘢̆𝘵̦𝘪 𝘪𝘯𝘥𝘦𝘱𝘦𝘯𝘥𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘴̦𝘪 𝘪̂𝘯𝘧𝘪𝘪𝘯𝘵̦𝘢̆𝘳𝘦𝘢 𝘥𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘶𝘤𝘵𝘶𝘳𝘪 𝘥𝘦 𝘦𝘤𝘰𝘯𝘰𝘮𝘪𝘦 𝘴𝘰𝘤𝘪𝘢𝘭𝘢̆ 𝘪̂𝘯 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘶𝘭 𝘶𝘳𝘣𝘢𝘯. P𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵𝘶𝘭  „𝘈𝘯𝘵𝘳𝘦𝘱𝘳𝘦𝘯𝘰𝘳𝘪𝘢𝘵 𝘜𝘳𝘣𝘢𝘯 𝘴𝘪 𝘐𝘯𝘥𝘶𝘴𝘵𝘳𝘪𝘪 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘵𝘪𝘷𝘦”  va 𝘪𝘯𝘤𝘭𝘶𝘥𝘦 𝘤𝘶𝘳𝘴𝘶𝘳𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘯𝘵𝘳𝘦𝘱𝘳𝘦𝘯𝘰𝘳𝘪𝘢𝘵, 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘪𝘤𝘪𝘱𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘭𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮𝘦 𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘯𝘵𝘰𝘳𝘢𝘵 𝘴𝘪 𝘴𝘦𝘴𝘪𝘶𝘯𝘪 𝘥𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘤𝘵-𝘥𝘦𝘷𝘦𝘭𝘰𝘱𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘤𝘰𝘯𝘤𝘶𝘳𝘴 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢𝘤𝘰𝘳𝘥𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘨𝘳𝘢𝘯𝘵𝘶𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭 𝘥𝘦 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘶 ,  𝘨𝘳𝘢𝘯𝘵𝘶𝘳𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭 𝘥𝘦 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘶  in valoare de max 100.000 euro/proiect 𝘴𝘪 𝘢𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘯𝘵̦𝘢̆ 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘥𝘦𝘻𝘷𝘰𝘭𝘵𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘴𝘪 𝘪𝘮𝘱𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘱𝘭𝘢𝘯𝘶𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘢𝘧𝘢𝘤𝘦𝘳𝘪.