CONFIRMAREA LOCURILOR – ADMITERE

CONFIRMAREA LOCURILOR – ADMITERE

Confirmarea locului se poate face după afișarea rezultatelor pe platforma https://admitere.ubbcluj.ro

Dacă dorești să beneficiezi de un loc la cămin sau să urmezi modulul pedagogic trebuie să bifezi în platformă.
Contractul de școlarizare se generează și se încarcă în aceeași platformă.
Desenează-ți semnătura în câmpul aferent și apasă ”Folosesc această semnătură pentru contractul de școlarizare”, apoi apasă ”Generează contractul de școlarizare”. Alternativ, apasă ”Generează contractul de școlarizare” pentru a descărca contractul nesemnat. Încarcă contractul semnat în câmpul indicat.
Dacă ai bifat că dorești să urmezi cursurile programului de pregătire psihopedagogică (modul pedagogic), descarcă ghidul și contractul pentru modulul pedagogic. Încarcă contractul pentru modulul pedagogic completat și semnat în câmpul indicat și apasă „Confirmă-ți locul”.

Confirmarea locului la buget
Dacă în urma admiterii ocupi un loc la buget confirmarea se consideră finalizată odată cu depunerea actelor în original (nivel licență – diploma de bacalaureat, foaia matricolă, nivel master – diploma de bacalaureat, foaia matricolă, diploma de licență, suplimentul la diplomă).

Actele originale pot fi aduse la secretariatul facultății după afișarea rezultatelor, sau trimise prin curier rapid cel târziu până în data de 26 Iulie 2023 ora 12.00 pe următoarea adresă:
FACULTATEA DE TEATRU ȘI FILM
str. Mihail Kogălniceanu nr. 4
400084, Cluj-Napoca

Confirmarea locului la taxă
Dacă îți confirmi locul la taxă, plătește taxa de școlarizare integral sau prima rată a acesteia. Dacă alegi să plătești taxa integral, beneficiezi de 10% reducere.
Dacă ai plătit deja taxa de școlarizare folosind altă metodă de plată, bifează „Încarcă documentul de plată” și încarcă documentul doveditor.
După efectuarea plății sau încărcarea documentului de plată apasă „Confirmă-ți locul”

Mai multe informații găsiți în Ghidul Admiterii (începând cu pagina 29).