Vino alături de Dramaturgia Cotidianului la Iași

Dramaturgia_cotidianului

Cei interesați de teatru și de film pot participa la cea de-a unsprezecea ediție a Taberei de Dramaturgia Cotidianului, care va avea loc în perioada 31 iulie-10 august 2014, la Iași. Programul se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor care doresc să dezvolte proiecte de creație, pornind de la investigarea de teren. Acestea se pot concretiza în piese de teatru, scriitură non-ficțională, scenarii de film, reportaje și filme de scurtmetraj, fotoreportaje sau produse multimedia. Anul acesta, umbrela tematică a demersurilor de cercetare și creație va fi relația dintre Valoare, Performanță și Succes în societatea contemporană.

Participanții la proiect vor fi selectați în timpul unor workshop-uri care vor avea loc la Cluj în perioada 16-17 mai 2014, după următorul program:

Vineri, 16 mai, Sala „Vlad Mugur”

  • 11 – 13 Prezentarea proiectului Tabăra de Dramaturgia Cotidianului
  • 14 – 18 Workshop de selecție (1)

 

Sâmbătă, 17 mai, Sala „Vlad Mugur”

  • 11 – 13 Workshop de selecție (2)
  • 14 – 18 Workshop de selecție (3)

 

Rezultatele procesului de selecție vor fi anunțate în 23 mai. 

Pe lângă proiectele artistice realizate sub îndrumarea tutorilor și invitaților, participanții vor putea lua parte și la o serie de workshop-uri care vor avea ca scop interpretarea și raportarea critică la produse culturale de diferite tipuri, cu precădere din zona teatrului și a filmului.

Tabăra de Dramaturgia Cotidianului este organizată de Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, prin intermediul Centrului de Cercetare și Creație în Teatru, Film și Media „Vlad Mugur”, în colaborare cu Universitatea de Arte „George Enescu” (Iași) și Teatrul Fix (Iași).

Mai multe detalii despre edițiile anterioare ale Taberei de Dramaturgia Cotidianului găsiți aici: http://www.dramaturgiacotidianului.ro/

Contact:

  • Centrul de Cercetare și Creație în Teatru, Film și Media „Vlad Mugur”
  • Cluj-Napoca, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 4, Sala 12
  • Telefon: 0264-450.155
  • Email: contact@dramaturgiacotidianului.ro 

Deschiderea anului universitar

Deschidere an universitar Cinematografie și Media – linia română, luni, 28 septembrie, ora 11.00 Join Zoom Meetinghttps://zoom.us/j/94699393416?pwd=clFpMCs0VGsyY0QzMTJobXlLSXdqQT09 Meeting ID: 946

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai