Seminar regional Industrii Creative

Creativitatea a schimbat și va continua să schimbe radical lumea în care trăim. Domenii precum arte vizuale, cinematografie, design, arhitectură, modă sau publishing sunt în fruntea strategiilor europene de dezvoltare economică și socială. Industriile creative românești reprezintă o zonă economică cu potențial uriaș ce poate contribui la dezvoltarea strategică a României. 

Vă invităm joi, 10 octombrie, la al doilea seminar regional al industriilor creative din Cluj, organizat în cadrul proiectului Promovarea a Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative. Evenimentul va avea loc la Hotelul Univers T, între 9.30 și 16.30. Inregistrarea participanţilor începe la 8.30. 

Seminarul este un eveniment de networking și dezvoltare dedicat profesioniștilor în industrii culturale dar și tinerilor interesați să dezvolte un proiect aducător de profit în domenii bazate pe talent, inovație și creativitate. Structura seminarului cuprinde o dezbatere pe tema strategiilor de dezvoltare a industriilor creative în regiunea Cluj și patru ateliere de lucru ghidate de antreprenori și consultanți locali :

  • Eugen Pănescu este partener fondator al biroului de arhitectură și urbanism româno-german Planwerk iar în ultimii 10 ani de activitate a generat numeroase strategii urbane, planuri urbanistice generale și zonale și concepte de dezvoltare și regenerare urbană lucrând în stransă legătura cu atutoritățile publice din Transilvania.
  • Tiberiu Moisă este Director Executiv Clienți Corporativi și IMM la Banca Transilvania și director fondator al Fundației Clubul Întreprinzătorului Român, una dintre cele mai active organizații ce oferă consultanță mediului de afaceri românesc. Tot din cadrul BT, va participa la seminar și Daniel Szekely, director clienți IMM.
  • Andrei Pastuhov este specialist în publicitate, branding și comunicare vizuală, cu un portofoliu ce cuprinde proiecte culturale, de regenerare publică sau corporate.
  • Andrei Roth este project manager la Spherik Accelerator, o agenție clujeană poziționată ca accelerator de startup-uri pentru noua generație de antreprenori din Europa Centrală și de Est. La doar 28 de ani are o experiență solidă ca analist financiar dobândită printr-un job la Microsoft și o diplomă la Universitatea Berkeley din California. Colaborează cu Cătălina Amihăiesi, manager de programe în aceeași structură.
  • Dragos Pîslaru este consultant cu experiență în politici economice și membru în proiecte strategice legate de competitivitatea economică a României din cadrul GEA Strategy & Consulting
  • Alina Niculescu Manea este trainer şi consultant în industrii creative la GEA Strategy&Consulting și fondator Creative Business Cup România.

Pentru buna organizare a evenimentului, înscrierile se fac în masura locurilor disponibile prin completarea online aformularului de participare disponibil la crestetalente.ro până luni, 7 octombrie 2013.

 

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai