Școala altfel / 18 – 22 aprilie

Cu ocazia săptămânii „Școala altfel”, care se va desfășura între 18 și 22 aprilie 2016, Facultatea de Teatru și Televiziune (FTT) a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj invită elevii și profesorii din învățământul pre-universitar interesați să participe la activitățile programate în Zilele porților deschise, care se vor desfășura atât la sediul central, din strada Mihail Kogălniceanu nr. 4, cât și la sediile de pe străzile Universității nr. 7-9 (la intersecția cu str. Mihail Kogălniceanu) și Horea nr. 31 (studioul „Radu Stanca” din incinta Facultății de Litere).

În cursul acestei săptămâni, Departamentul de Teatru al Facultății de Teatru și Televiziune (liniile de studiu în limbile română și maghiară) vă propune următoarele activități, care vă vor introduce în atmosfera de lucru de la FTT și vă vor familiariza cu viața studenților de la secțiile noastre de Actorie, Regie și Teatrologie.

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Deschiderea anului universitar

Deschidere an universitar Cinematografie și Media – linia română, luni, 28 septembrie, ora 11.00 Join Zoom Meetinghttps://zoom.us/j/94699393416?pwd=clFpMCs0VGsyY0QzMTJobXlLSXdqQT09 Meeting ID: 946

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai