Săli de cinematograf, proiecții și proiecte

Săli de cinematograf, proiecții și proiecte

UPDATE: Au participat atât studenţi cât şi invitaţi din afara facultăţii, precum Inno Tegge, directorul Centrului Cultural German din Cluj.” 


 


 

 


Marţi, 6 martie, de la ora 13, va avea loc în Sala Cinema va avea loc o prezentare ţinută de Monica Sebestyen şi David Ellis.

Monica Sebestyen are experiență în dezvoltarea de proiecte culturale, precum UrbanEye Film Festival – festivalul de film despre oraș și viață urbană. În prezent este coordonatorul proiectului de reactivare a cinematografului ARTA din Cluj.

David Ellis (stânga) are o experienţă de 35 de ani ca performer şi curator. În 1994 a înființat platforma Puzzleclub, dedicată artelor interdisciplinare. Între anii 1995-2014 a organizat în Lituania proiecţii de film ad-hoc alături de Institutul de Artă Contemporana Londra, Anthology Film Archives N.Y şi The Horse Hospital. În România a facilitat ateliere de improvizaţie pentru infractorii juvenili din Centrul de Reeducare Buziaş. În 2016 s-a alăturat Monicăi Sebestyen în redeschiderea Cinematografului ARTA din Cluj-Napoca.

Close Menu