Revista Copilot

Copilot este un cercetaș care investighează schimbarea și urmărește critic modul în care atât artele, cât și inițiativele socio-educaționale țin pasul cu evoluția lumii contemporane.

Copilot se dorește un organism unitar, o persoană care observă, analizează circumstanțele și depune mărturie asupra peisajului, fenomenelor și faptelor culturale și sociale relevante, în relația lor cu publicurile (tinere) din rândul cărora s-au născut și către care se îndreaptă. În acest scop, copilotul caută cu încăpățânare, stârnește oneste dialoguri, își pune și vă pune întrebări deloc comode, la care avem cu toții a ne răspunde.

Știind că arta este strâns legată de transformările sociale și momentele de criză, Copilot cercetează modurile în care ne reflectăm, ne analizăm și ne schimbăm în și prin artă.

Mai multe detalii pe pagina revistei Copilot.

Concurs posturi didactice (update)

Tema prezentării probei orale 27.01.2020 ora 12.00 Lector – poziția 45, Departamentul de Cinematografie și Media: Rolul și importanța mișcării

Sequentium

Anul acesta, sub coordonarea prof. Univ. dr. Arnau Gifreu, masteranzii de la Film Documentar și Arte Digitale interactive, și-au adunat

Workshop de imagine

Grupa de imagine de la FTT a participat la un workshop practic la studioul Schneider Productions din Sebeș, unde s-au

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai