OPEN CALL Școala de vară a Facultății de Teatru și Televiziune – Film

Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai organizează, în perioada 21-31 august 2017, o tabără de film destinată elevilor și proaspeților absolvenți de liceu. Pe parcursul celor 10 zile, cei selectați vor participa la ateliere de regie, scenaristică, imagine și montaj susținute de către cadre didactice și absolvenți ai Facultății. De asemenea, aceștia vor face parte din echipa de producție a cel puțin două filme de scurtmetraj.

Tabăra de film este o extensie a programului Dramaturgia Cotidianului care, în doisprezece ani de dezvoltare (Băiuţ-Maramureş, Baia Mare, Tîrgu Jiu, Târgu Mureş, Brașov, Arcalia, Iași sau Baru Mare) și-a demonstrat utilitatea și relevanța, bazate pe caracterul său dinamic, interdisciplinar și experimental. În cadrul edițiilor anterioare, producțiile participanților – piese de teatru, reportaje foto și video, scenarii de film – au fost publicate în reviste de specialitate și prezentate în competiții de prestigiu.

Cazarea, masa și transportul (Cluj-Napoca – Baru Mare și retur) participanților vor fi asigurate de Facultatea de Teatru și Televiziune. Nu se percepe taxă de participare. Îi încurajăm pe cei interesați să trimită la adresa cinemediaubb@gmail.com până la data de 30 iunie 2017 următoarele:

  1. Scrisoare de motivație (max. 1 pagină) sau un material video (max. 3 minute) din care să reiasă motivele pentru care sunt interesați de această Școală de vară .
  2. Un scenariu de film (se accepta și o descriere pe larg a unei idei de film), o serie de fotografii sau un material filmat de ei.

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai