Nominalizările la Competiția Locală – TIFF 2019

A 18-a ediție TIFF se apropie cu pași repezi, anunțând o sumedenie de evenimente atractive, de proiecții speciale și de întâlniri cu cineaști de prin toate colțurile lumii. Competiția locală este un eveniment care promovează, susține și felicită regizori care locuiesc în Cluj-Napoca, iar anul acesta vom putea urmări încă o serie de producții diverse în ceea ce privește stilurile și viziunile cinematografice. Facultatea de Teatru și Film se bucură din nou de reușitele foștilor sau actualilor studenți ai departamentului de Cinematografie și Media. Vă invităm, așadar, să îi susțineți pe Claudia Alexandru (studentă în anul al III-lea a secției de Filmologie) cu filmul Hellen, pe Vasile Todinca (student în anul al III-lea al secției de Cinematografie și Media) cu filmul Mai încearcă, pe Sofia Nelega (absolventă a secției de Cinematografie și Media) cu News of Love și pe Sandra Rad (fostă studentă a secției de Cinematografie și Media și absolventă a masteratului de Documentary Filmmaking) cu documentarul Speranța care a fost selectat și în afara competiției la secțiunea Zilele Filmului Românesc.

Juriul format din Iulia Rugină (regizor), Adrian Silișteanu (director de imagine și regizor), Ionuț Mareș (critic de film) vor decide câștigătorul premiului de 1500 de euro, iar șase membri ai juriului Fabricii de Pensule vor acorda o mențiune în valoare de 300 de euro filmului care abordează o temă relevantă pentru societatea contemporană. 

Proiecțiile vor avea loc în 4 iunie, de la 20:30 la Cinema Arta, pe Strada Universității. Vă așteptăm cu drag pentru a-i cunoaște pe talentații cineaști! Îi felicităm pe toți nominalizații și le urăm succes în proiectele viitoare!

Mai multe informații despre competiție aflați aici.

Deschiderea anului universitar

Deschidere an universitar Cinematografie și Media – linia română, luni, 28 septembrie, ora 11.00 Join Zoom Meetinghttps://zoom.us/j/94699393416?pwd=clFpMCs0VGsyY0QzMTJobXlLSXdqQT09 Meeting ID: 946

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai