Întâlniri online de informare în vederea admiterii la Teatrologie

Hai să ne cunoaștem! Departamentul de Teatru al Facultății de Teatru și Film (Universitatea „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca) organizează întâlniri online cu cei interesați să dea admitere la secția de Teatrologie și care vor să afle informații despre această specializare. Aveți ocazia să obțineți răspunsuri direct de la profesorii care predau cursuri în domeniu.

Dorești să afli amănunte despre programul nostru de licență? Despre cursurile pe care ți le oferim? Vrei să afli cu ce se ocupă și cum se pregătesc teatrologii? Care sunt perspectivele lor de viitor? Vrei să te informezi despre pașii pe care îi ai de parcurs în vederea admiterii la Teatrologie? Vrei, pur și simplu, să afli amănunte despre facultatea noastră?

Departamentul de Teatru al Facultății de Teatru și Film organizează două întâlniri de informare cu posibilii candidați la specializarea Teatrologie, în lunile iunie și iulie. Acestea vor avea loc online, iar cei interesați nu trebuie decât să acceseze, conform calendarului de mai jos, link-ul către platforma pe care se va desfășura sesiunea de informare.

Întâlnirile vor avea loc conform următorului program:

Luni, 15 iunie 2020, ora 12.00 – 13.00

Link-ul sesiunii de informare.

Participă din partea Departamentului de Teatru al Facultății de Teatru și Film: conf. univ. Ștefana Pop-Curșeu și conf. univ. Anca Hațiegan.

Luni, 6 iulie 2020, ora 12.00 – 13.00

Link-ul sesiunii de informare.

Participă din partea Departamentului de Teatru al Facultății de Teatru și Film: prof. univ. habil. Miruna Runcan și conf. univ. Anca Hațiegan.

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai