Înscrieri pentru FFEST 2013

Screen Shot 2013-10-14 at 8.47.10 AM

Vă invităm și în acest an să luați parte la a VII- a ediție a FFeST, Festivalul International de Film Studențesc, eveniment care va avea loc între 20 și 24 noiembrie 2013, la Cluj-Napoca , România.

Festivalul este organizat de către Universitatea Babeș-Bolyai, Sapientia (Universitatea maghiară din Transilvania) și Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. Festivalul este primul din România care se declară un concurs deschis al școlilor europene și românești de cinema.

În programul de competițional fiecare școală de film are posibilitatea de a nominaliza 90 min. de film, producții studențești sau ale absolvenților din acest an. Studenții pot participa cu filme în competiție la cinci categorii: film foarte- scurt (1-3 minute ), ficțiune de scurt metraj, animație, film experimental și filme documentare (condiția este ca lungimea maximă a producției să nu depășească 20 de minute). 

Studenții Facultății beneficiază de 90 de minute. Vă aștept cu cele mai bune de filme, care să reprezinte Facultatea noastră în Festival. Dacă aveți orice inițiative (invitați speciali, evenimente, ateliere) în care doriți să vă implicați, aștept propunerile dumneavoastră.

Filmele pentru competiție trebuie trimise înainte de 30 octombrie 2013 (inclusiv studenții FTT trebuie să aducă materialele până la acest termen limită.)

Doru Pop, director FFeST 

Vezi festivitatea de premiere a FFest 2012. 

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai