UPDATE 02.04.2020 / Informații burse

Având în vedere situația de față, se acceptă conturile iban trimise pe adresa de e-mail: social@ubbcluj.ro și fără viza băncii dacă este în formatul descărcat de pe internet banking sau trimis de pe adresa de e-mail a băncii.


Studenții care au depus cereri pentru acordarea de bursă de ajutor social în semestrul II al anului universitar 2019-2020 pot depune până la data de 2.04.2020 – ora 12.00, la dosarul deja trimis, o confirmare că vor să beneficieze de prevederile HCA nr. 5 479/30.03.2020 cu privire la acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de 150 de computere personale (valoarea alocației pe beneficiar este de 1.500 lei).

Depunerea confirmării se face electronic prin mail la facultate, nu exista o confirmare tipizată.


Studenții beneficiari de burse (performanță, merit și socială) sunt rugați să facă o poză sau să scaneze CONTUL IBAN și să îl trimită pe adresa de e-mail: social@ubbcluj.ro

Pentru eficientizarea activității Serviciului Social de preluarea a conturilor IBAN de la studenții beneficiari de burse, NU este necesară deplasarea la sediul de pe I.C. Brătianu, pentru a depune contul IBAN, ci pot trimite documentul bancar (fotografie) pe adresa de e-mail: social@ubbcluj.ro

Este obligatoriu ca documentul să fie vizat de bancă, iar pe fața documentului să fie notat: denumirea facultății, CNP-ul, tipul bursei, anul de studiu, numele înainte de căsătorie (unde este cazul) și data completării. 

FINAL-BURSE-fără-CNP

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai