BBTE- Magyar Film és Média Intézet fotóversenye, első kiadás

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Magyar Film és Média Intézete pályázatot hirdet a 2020/2021-as tanév XI. és XII. osztályos tanulóinak.

A pályázat témája: Élet a pandémia idején

A pályázat célja a film, fotó és média iránt érdeklődő tehetséges fiatalok jutalmazása. Egy pályázó minimum 5 és maximum 10 fotót küldhet be, egyenként egy minimum 75 szavas magyar nyelvű leírás kíséretében. Pályázni kizárólag olyan felvételekkel lehet, amelyeknek a pályázó egyedüli szerzője és azok szerzői jogával rendelkezik. A pályaműveket 3 tagú szakmai zsűri bírálja el a következő kritériumok alapján: a téma jelentősége, eredetiség és kreativitás.

Az első helyezett díja: könyvvásárlási utalvány 500 lej értékben,

A második helyezett díja: könyvvásárlási utalvány 300 lej értékben.

A fotóverseny győztese kiválthatja a BBTE Magyar Film és Média szakán meghirdetett nyári felvételi első fordulóját (a felvételiző portfóliójának bemutatása és értékelése).

Az érdeklődők a pályamunkákat a verseny regisztrációs űrlapjának kíséretében (aláírva és szkennelve) 2021. április 30-ig nevezhetik „BBTE-MFM Fotópályázat” címmel a laszlo.csibi@ubbcluj.ro e-mail címre. Eredményeket 2021. május 20-án hirdetünk.

Jelentkezési lap: https://teatrufilm.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/201/01/Jelentkezesi-iv.pdf . További információk: Csibi László egyetemi adjunktus, email: laszlo.csibi@ubbcluj.ro

Posturi didactice scoase la concurs

Informaţiile complete despre posturile didactice scoase la concurs pot fi accesate pe pagina Universității Babeș-Bolyai, la următoarele adrese: https://www.ubbcluj.ro/ro/infoubb/posturi_vacante/posturi_didactice_perioada_nedeterminatahttps://www.ubbcluj.ro/ro/infoubb/posturi_vacante/posturi_didactice_perioada_determinata

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai