Filmul MO revine la Cluj în 22 noiembrie

Vineri, 22 noiembrie, este ziua dedicată filmului MO în cadrul universitar din Cluj-Napoca.

Nu rata proiecția gratuită pentru studenți: vineri, 22 noiembrie, sala Cinema (43), ora 12:00, Facultatea de Teatru și Film.

Proiecția gratuită pentru studenți a filmului este urmată de sesiunea de Q&A – întrebări și răspunsuri, la care vor fi prezenți regizorul RADU DRAGOMIR și actrița DANA ROGOZ.

Despre film: Pornind de la un caz real, MO spune povestea a două prietene care sunt prinse copiind de cel mai sever profesor. După ce îl roagă să repete examenul, profesorul le invită la el acasă. Aici, cele două studente vor fi supuse unui examen neaşteptat.

“MO” a fost selectat la Festivalul Internațional de Film de la Sarajevo în acest an și a avut premiera în țară la început de octombrie. Avanpremiera filmului de lungmetraj în care joacă Dana Rogoz, Mădălina Craiu, Radu Vasilescu a avut loc și în cadrul TIFF din acest an, la Cluj-Napoca.

De asemenea, MO este selectat și la Cairo International Film Festival, în secțiunea International Panorama.

Ne vedem vineri, 22 noiembrie, sala Cinema (43), ora 12:00, Facultatea de Teatru și Film.

Posturi didactice scoase la concurs

Informaţiile complete despre posturile didactice scoase la concurs pot fi accesate pe pagina Universității Babeș-Bolyai, la următoarele adrese: https://www.ubbcluj.ro/ro/infoubb/posturi_vacante/posturi_didactice_perioada_nedeterminatahttps://www.ubbcluj.ro/ro/infoubb/posturi_vacante/posturi_didactice_perioada_determinata

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai