Concursuri care suplinesc total/parțial admiterea – nivel licență 2019

Pentru Specializarile de studiu TEATROLOGIE și FILMOLOGIE, se organizează Concursul National ProScenium pentru liceeni. Câștigătorii premiului I la secțiunile Dramaturgie, Publicistica teatrală, Scenaristică și Publicistică de film au asigurată admiterea fără concurs la Teatrologie, respectiv Filmologie, daca sunt în clasele a XI sau a XII. Lansarea competitiei va avea loc în 1 februarie 2019 iar rezultatele vor fi date in 15 mai.

De asemenea, vor fi admişi cu nota 10 absolvenţii de liceu care au obţinut premiul întâi în unul din ultimii patru ani de studii, la faza naţională a olimpiadelor şcolare organizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, la Limba şi literatura română; Limbă străină; Istoria artei, Filozofie sau în alte discipline care aparţin unui domeniu artistic.

La specializarea FILMOLOGIE se acordă 2 locuri.

Candidaţii cîștigători ai premiului I la concursul Pro Scenium sau la olimpiadele școlare nu pot fi înscrişi decât dacă depun la sediul facultăţii, la înscriere, diploma de premiant, în original.

Pentru Specializarea TEATROLOGIE (Jurnalism teatral) – linia de studiu: maghiară
Câştigătorii olimpiadelor şcolare:

Vor fi admişi cu nota 10 absolvenţii de liceu care au obţinut premiul întâi în unul din ultimii patru ani de studii, la faza naţională a olimpiadelor şcolare organizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, la Limba şi literatura maghiară; Limbă străină; Istoria artei, Filozofie sau în alte discipline care aparţin unui domeniu artistic.

Candidaţii olimpici nu pot fi înscrişi decât dacă depun la sediul facultăţii, la înscriere, diploma de premiant la olimpiadă, în original.

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai