Posibilități de angajare. Cine-performativ. Școala de vară Cinematografie și arte performative

Supraveghetori elevi

În cadrul sub-proiectului Cine-performativ. Școala de vară Cinematografie și arte performative, acord de grant 139/SGU/PV/II (Proiectul privind învățământul secundar) între Guvernul României și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, sunt prevăzute pentru a se achiziționa servicii de consultanta individuală – SUPRAVEGHETORI ELEVI. Cele două școli de vară se vor derula în perioada 01.07-16.07 2019  și în perioada 16.07-29.07.2019. Grupele sunt 25 de elevi/grupă pentru care sunt necesare servicii de îndrumare și supraveghere.

Cei interesați pot trimite CV-uri la adresa claudiuturcus@gmail.co. Toate informațiile cu privire la criteriile de eligibilitate, respectiv la responsabilitățile și gradul de expertiză solicitate pot fi regasite in Scrisoarea de invitație și Termenii de referință.

Expert învățământul preuniversitar

În cadrul sub-proiectului Cine-performativ. Școala de vară Cinematografie și arte performative, acord de grant 139/SGU/PV/II (Proiectul privind învățământul secundar) între Guvernul României și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, sunt prevăzute pentru a se achiziționa servicii de consultanta individuală – EXPERT ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR. Cele două școli de vară se vor derula în perioada 01.07-16.07 2019  și în perioada 16.07-29.07. 2019. Grupele sunt 25 de elevi/grupă pentru care sunt necesare servicii de îndrumare și supraveghere.

În urma documentării cu privire la resursa umană disponibilă în învățământul preuniversitar, în procedura de achiziție consultanță, dumneavoastră ați fost selectat pentru a fi luat în considerare pentru această poziție. Vă rugăm ca cel tarziu in termen de 7 zile de la primirea acestui mesaj să trimiteti pe această adresă un CV actualizat (20.06.2019). Pentru a valida informațiile prezentate în CV, pot fi atașate documente justificative (adeverință, diplome, informații privind proiecte coordonate/activități desfășurate cu liceeni) care să ateste modul de îndeplinire a Criteriilor de Calificare și Selecție. 

Vă rugăm să consultați scrisoarea de invitație, precum si termenii de referință, ambele atașate.

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai