Ateliere de pregătire pentru admiterea la specializarea Actorie, nivel licență

Departamentul de Teatru al Facultății de Teatru și Film (Universitatea „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca) organizează întâlniri online cu cei interesați să dea admitere la specializarea Actorie și care vor să afle informații despre această specializare.

Întâlnirile vor avea loc pe platforma online Zoom, în grupuri de maxim 12 persoane și se vor desfășura în perioada 1-9 iulie 2020. Fiecare grup va avea două întâlniri de câte două ore în prima zi de atelier cu profesorii de la disciplinele de actorie și trei întâlniri de câte o oră în a doua zi de atelier cu profesori de vorbire, canto și expresie corporală, conform următorului program:

Puteți să vă înscrieți în orice grup doriți, în funcție de preferința zilelor în care au loc atelierele. Pentru aceasta trebuie să trimiteți un mail cu numele dumneavoastră și grupul pentru care ați optat la adresa: tudor.lucanu@ubbcluj.ro.

Un grup se consideră complet în momentul în care sunt înscriși 12 participanți. În cazul în care opțiunea dumneavoastră nu poate fi satisfăcută datorită ocupării locurilor din acel grup, atunci vă vom contacta pe adresa de mail cu care v-ați înscris pentru a vă oferi o altă opțiune.

Profesorii care vă vor sta la dispoziție pe perioada atelierelor sunt:

  • Actorie – Lect. univ. Irina Wintze, Asist. univ. dr. Camelia Curuțiu, Lect. univ. drd. Tudor Lucanu și Lect. univ. drd. Ciprian Scurtea
  • Vorbire – Lect. univ. Anca Similar
  • Canto – Conf. univ. dr. Incze Katalin
  • Expresie corporală – Asist. univ. drd. Andrea Gavriliu

Atelierele se vor desfășura pe platforma online Zoom, iar link-urile pentru accesarea atelierelor vor fi puse la dispoziția dumneavoastră luni, 29 iunie 2020, pe pagina web a Facultății de Teatru și Film și pe adresa de mail cu care v-ați înscris.

© Copyright 2019. Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babes-Bolyai