Pregătire pentru admitere Cinematografie și Media

banner_admitereCM

Pregătire intensivă pentru admitere

Departamentul Cinematogrfie și media oferă cursuri de pregătire pentru admitere organizate în cadrul a patru workshopuri, primele doua sunt cu accent pe latura practica si initiere in notiunile teoretice, iar urmatoarele doua sunt preponderent teoretice cuprinzand cateva exerciţii practice.

Workshopul de fotografie și Workshopul de film pregătesc candidații pentru realizarea materialelor cuprinse în portofoliul personal care va fi prezentat în proba eliminatorie. Workshopul de cultură vizuală și cinematografică şi workshopul de scenaristică pregătesc candidații pentru etapa a doua, în care vor susține probele de analiză de imagine și analiză de film și pentru admiterea la Filmologie.

Candidații pot alege să participe la oricare dintre cele patru workshopuri, costul pentru un workshop fiind de 40 RON. Chitanța se va prezenta cadrului didactic, la fiecare ședință. Taxa poate fi achitată la casieria facultăţii (luni-joi de la 12:30 la 14:00) sau prin mandat poştal, în contul Universităţii “Babes-Bolyai”, nr. RO35TREZ21620F330500XXXX, deschis la Trezoreria Cluj, cod unic UBB 4305849 cu mențiunea: Taxă pregătire admitere pentru Facultatea de Teatru şi Televiziune. Adresa: str. Mihail Kogălniceanu nr. 4, Cluj-Napoca.

Pentru candidații la linia maghiară, workshopurile vor fi oferite în limba maghiara.

Calendarul pregătirilor pentru admitere 2014